Idei 163+ Rugaciune De Iertare Te Rog Fierbinte Proaspăt

Idei 163+ Rugaciune De Iertare Te Rog Fierbinte Proaspăt. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Rugaciuni De Iertare Pdf

Cel mai tare Rugaciuni De Iertare Pdf

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Rugăciune Fierbinte Catre Maica Domnului Lataifas

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Rugaciuni De Iertare Pdf

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Dictionnaire Roumain Francais Projet Babel

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Cartea Psalmilor Qvndvx2rmrnx

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic... Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Armă Miscare Mai Inainte Pentru Tot Ce Ti Am Gresiy Hotelcisnecordoba Com

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Https Media Bzi Ro Unsafe 1060x600 Smart Filters Contrast 3 Format Jpeg Blur 1 Quality 80 Http Www Bzi Ro Wp Content Uploads 2020 10 Rugaciunea De Joi Jpg

Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de... Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Rugaciune Pentru Iertarea Pacatelor Trebuie Sa O Spui Si Tu Sfatulparintilor Ro

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie... Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Rugăciuni Pagina 2 Ora De Religie

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. . Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Pelerin Prin Lume Rugaciune De Iertare Te Rog Fierbinte Pe Tine Tata Ceresc Pe Tine Iisusue Hristoase Fiul Lui Dumnezeu Pe Tine Sfinte Duh In Fata Ta Prea Sfanta

Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie... Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

Harfa 171 De Cantari162 6klz5p0z1elg

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie... Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Penetrație Iubit Violenţă Al Iubirii De Stapanire Nu Mi L Da Mie Newyorktopspots Com

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Rugăciune De Iertare Pasi Prin Suflet

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Galboiu Info Yorku Ca

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic... . Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

Calameo Convorbiri Literar Artistice Nr 20

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

Ajutor De La Dumnezeu Pdf

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

170664068 Part I Scenete De Craciun Docx Ylygg8y7z3lm

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. . Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Iisus Tine La Tine Rugaciune De Iertare Te Rog Fierbinte Pe Tine Tata Ceresc Pe Tine Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu Pe Tine Sfinte Duh In Fata Ta Preasfanta

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

297300020 Frecventa Geniu John J Falone Pdf Pdf Txt

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu... Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Noul Cer Si Noul Pamant Ridicati Va Acum Si Primiti Pecetea Dumnezeului Celui Viu

Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Rugaciune De Iertare Si De Dezlegare Youtube

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic... Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Dormitionmonastery Org

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Cum Sa Ierti 6 Tehnici Concrete Sa Poti Ierta Mai Usor Doua Rugaciuni Puternice De Iertare Si Dezlegare Pagina 2 Din 2 Sfatulparintilor Ro

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Adrian Paunescu Intr Adevar Pdf Txt

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie... Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Citate Similare Cu O Singură Rugăciune Am Doamne

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Rugaciuni Mari Pdf

Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

Canon De Rugăciune Către Sfantul Sfinţit Mucenic Ermolae 26 Iulie

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu... Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

R J Knecht Caterina De Medici Yl4w54op75qr

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Armă Miscare Mai Inainte Pentru Tot Ce Ti Am Gresiy Hotelcisnecordoba Com

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Rugaciune De Iertare Pdf

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Rugăciune De Iertare A Păcatelor De La Miezul Nopții Rugăciune De Iertare Către Sfanta Treime

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Rugaciune De Iertare Pdf

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Rugaciune Pentru Iertarea Pacatelor Trebuie Sa O Spui Si Tu Sfatulparintilor Ro

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic... Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Citește Azi Rugăciunea De Iertare Pentru Purificarea Sufletului Credinta Net

Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Rugaciune De Iertare De Pacate Lkfokds

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Rugaciune De Iertare Te Rog Rugaciuni Ortodoxe Facebook

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Invataturiortodoxe Ro

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Rugăciune De Iertare Pdf

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Rugaciune De Iertare Pdf

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Rugăciuni Pentru Sănătate 15 Rugăciuni Vindecătoare De Care Nu știai

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Armă Miscare Mai Inainte Pentru Tot Ce Ti Am Gresiy Hotelcisnecordoba Com

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. .. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

Penetrație Iubit Violenţă Al Iubirii De Stapanire Nu Mi L Da Mie Newyorktopspots Com

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de... Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Rugaciune De Iertare Te Rog Rugaciuni Ortodoxe Facebook

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic... Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

27 Rugăciuni Ideas Citate Biblice Rugăciune Citate Creștine

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic... Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie... Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

Mihaelamihnea Rugaciunea Lacrimilor

Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

Pelerin Prin Lume Rugaciune De Iertare Te Rog Fierbinte Pe Tine Tata Ceresc Pe Tine Iisusue Hristoase Fiul Lui Dumnezeu Pe Tine Sfinte Duh In Fata Ta Prea Sfanta

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic... Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Collatinus 10 Data Lemmata Ro At Master Biblissima Collatinus 10 Data Github

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic... Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

Acatistul Căii Părintelui Arsenie Boca Ediția A Treia Marius Ianuș

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic.

Toate Rugaciunile

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Rugaciune Pentru Iertare Pentru Tine și Arborele Tau Genealogic

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Noul Cer Si Noul Pamant Ridicati Va Acum Si Primiti Pecetea Dumnezeului Celui Viu

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. . Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Rugaciune De Iertare De Pacate Lkfokds

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Nr 10 2010 Hermeneia

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. .. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Manuale Edu Ro

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de... Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

O Viata Eficienta De Rugaciune Calvary Chapel

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de... Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

54 Poezii Ideas In 2021 Poems Quotes Romanian Quote

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie... Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

Sfinţii Mucenici Adrian Si Natalia Din Nicomidia 26 August 8 Septemb

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

54 Poezii Ideas In 2021 Poems Quotes Romanian Quote

Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu.

O Viata Eficienta De Rugaciune Calvary Chapel

Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie. Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu arborele meu genealogic. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Rugaciune Pentru Iertare Pentru Tine și Arborele Tau Genealogic

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. . Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.

Crucea Este Biruința Rugaciune De Iertare Te Rog Fierbinte Pe Tine Tata Ceresc Pe Tine Iisuse Cristoase Fiul Lui Dumnezeu Pe Tine Sfinte Duh In Fata Ta Preasfanta Treime Si A

Te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intreaga ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum, in trecut sau altadata, impreuna cu. Rugaciune de iertare te rog fierbinte pe tine, tata ceresc, pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, prea sfanta treime si a maicii preacurate nascatoare de.. Te rog fierbinte, tata ceresc, si pe tine iisuse hristoase, fiul lui dumnezeu, pe tine sfinte duh, in fata ta, preasfanta treime si a maicii preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega ta creatie divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie.

Popular posts from this blog

169+ Icoana Cu Sfintii Arhangheli Mihail Si Gavril

Magazin Icoane Brasov